top of page

 

 

Hola!  Soc la Laura,

i soc fotògrafa emocional.

 
 
SENSIBLE, FELIÇ I INTENSA. 
Adaptant-me a la vida, al moviment i als canvis. Treballo en acceptar i estimar totes les versions de mi mateixa, que són les que em fan ser qui soc avui. 
Soc mare d'una nena que m'ha descobert el món de nou i que em dona la pau, la intensitat i la vida sencera. 

 

M'emociona i apassiona la meva feina, i no sabria dedicar-me a una altra cosa. Treballo des de fa anys en un projecte que em permet viure al ritme que crec que val la pena viure. 

Em qüestiono les coses a diari per poder avançar i intento deconstruïr tot el que sé per ser més justa, més feminista i més inclusiva. 

7V6A4830.jpg
IMG_4621_edited.jpg
Cada vegada necessito més que sigui tot real, amb menys roba i més pell, deixant de costat els complexes per poder viure la maternitat, i la vida, plenament.

 

 

Vaig aterrar a la maternitat l'agost del 2020 i fins aleshores, jo era fotògrafa de nadons, nens i famílies. Ara sento que soc fotògrafa de mares, i de les seves families. La maternitat m'ha transformat i m'ha revolucionat la ment, el cos i la vida, però també la manera d'entendre la fotografia familiar. Miro la meva filla i veig com canvia, com creix i com mira la vida, com la descobreix. Em fa por oblidar-ho i disparo.

Visc al Penedès, envoltada de vinyes i camps d'oliveres. Comparteixo vida amb el Martí, un home de moltes arrels. Tenim tractor al garatge i, des que visc amb ell, soc una experta en vinyes, olives i vi. Junts estem vivint l'aventura de les nostres vides: ser els pares de la Berta. Som una família senzilla, de poble i amb dos petits grans projectes professionals.​​


Puc dir que la fotografia ha acompanyat pràcticament tots els moments de la meva vida. De petita, m'acompanyava una càmera de carret a les excursions del cole, a l'institut portava una càmera digital a totes les sortides i viatges de final de curs i, va ser pels meus 18, que la meva família em va posar a les mans la meva primera rèflex.

Després d'una dècada dedicant-hi cos i ànima, puc dir avui que
la base i l'estil de la meva fotografia és el respecte, la naturalitat i la senzillesa. No vull transformar, ni disfressar ni incomodar. ​Crec en la naturalitat i en el menys és més. La meva fotografia pretén captar l'amor per la vida i per la família. I per això sempre miro amb tendresa i disparo amb el cor. No sabria fer-ho d'una altra manera.

Em mouen i m'inspiren les dones de la meva família. I des que soc mare, encara més. M'agrada pensar que mai deixem d'aprendre i que sempre som una versió diferent de la que érem fa una estona. I, precisament per això, crec en la fotografia com a teràpia, com a record i com a forma de vida.​

LJ4A9934_edited.jpg
7V6A3428-Editar.jpg
IMG_3194.JPG
7V6A2278.jpg
7V6A3530.jpg

QUÈ DIUEN DE MI?

Sempre m'ha agradat la fotografia, fer-ne i observar-la. Quan vaig veure les teves fotografies per primera vegada en una sessió que li vas fer als nostres millors amics amb la seva filla Joana, vaig saber que si algun dia em casava o feia una sessió de fotos, series tu la nostra fotógrafa. 

Admiro la llum de les teves fotos, la naturalitat i la senzillesa però sobretot, admiro la capacitat que tens de plasmar en una fotografia la realitat que veus en el moment. A través de les teves fotografies, cada dia podem sentir que una altra vegada estem vivint el nostre dia perque al mirar-les es com si encara fossim allà. 

Estem molt molt molt contents de la gran feina que has fet en el nostre casament i se'ns dubte, sempre seràs la nostra fotógrafa quan així ho desitgem :) Enhorabona per la feina ben feta.

 

—  Yasmina & Adrià

bottom of page