Hola!

Sóc la Laura. 

  

Fins fa poc era fotògrafa de nadons, nens i famílies. Ara sóc mare, i m'he convertit en fotògrafa de mares, nadons, nens i famílies. La maternitat m'ha transformat i m'ha revolucionat la ment, el cos i la vida, però també la meva manera d'entendre la fotografia familiar. Cada vegada necessito més que sigui tot real, amb menys roba i més pell. Deixant de costat els complexes per poder viure la maternitat, i la vida, plenament. 

Crec en la naturalitat i en el menys és més. Sempre busco una mirada, un gest o una carícia. Adoro el pell amb pell i treballo sempre amb llum natural. La meva fotografia pretén captar l'amor per la vida i per la família. I per això sempre miro amb tendresa i disparo amb el corNo sabria fer-ho d'una altra manera.

Retrato families des del 2013 i tinc un ull de dos colors. Visc al Penedès, rodejada de vinyes i camps d'oliveres amb un home amb arrels. Tenim tractor al garaig i, des de que visc amb ell, sóc una experta en vinyes, olives i vi. Junts estem vivint l'aventura de les nostres vides: ser els pares de la Berta

Em mouen i m'inspiren les dones de la meva família. I des de que sóc mare, encara més. M'agrada pensar que mai deixem d'aprendre i que sempre som una versió diferent a la que èrem fa una estona. I, precisament per això, crec en la fotografia com a teràpia, com a record i com a forma de vida.

Vols saber alguna cosa més de mi?

Escriu-me!

  

QUÈ DIUEN DE MI?

Sempre m'ha agradat la fotografia, fer-ne i observar-la. Quan vaig veure les teves fotografies per primera vegada en una sessió que li vas fer als nostres millors amics amb la seva filla Joana, vaig saber que si algun dia em casava o feia una sessió de fotos, series tu la nostra fotógrafa. 

Admiro la llum de les teves fotos, la naturalitat i la senzillesa però sobretot, admiro la capacitat que tens de plasmar en una fotografia la realitat que veus en el moment. A través de les teves fotografies, cada dia podem sentir que una altra vegada estem vivint el nostre dia perque al mirar-les es com si encara fossim allà. 

Estem molt molt molt contents de la gran feina que has fet en el nostre casament i se'ns dubte, sempre seràs la nostra fotógrafa quan així ho desitgem :) Enhorabona per la feina ben feta.

 

—  Yasmina & Adrià