Últimes entrades

Fotografia Newborn Penedès

 

Esteu pensant en fer fotos a aquesta personeta que fa mesos que esteu esperant? No t'ho pensis massa i escriu-me durant l'últim trimestre del teu embaràs per reservar la teva sessió newborn.

 

Un reportatge com aquest no es pot aplaçar, i és que els recent nascuts en qüestió de dies han fet un canvi molt gran sense que ens adonem. En aquests primers dies de vida, el bebè dorm molt profundament i podem aprofitar-nos per fotografiar tots aquests detallets que el fan tan perfecte, tan bonic.

 

Així que si vols fer un reportatge com aquest és necessari que m'escriguis amb antelació i ho reservem durant l'embaràs per no quedar-nos sense data i organitzar-nos bé abans de la seva arribada. És possible que si em truques quan el bebè ja hagi nascut no hi hagi hores disponibles! El millor que pots fer és escriure amb temps perquè jo em reservi una hora pel teu reportatge de recent nascut.

 

És important que prengueu consciència de que la fotografia newborn és tot un món. És una especialització dins de la fotografia familiar que requereix formació, habilitat i bona mà amb els recent nascuts. I per això és important que sigueu molt conscients de l'importancia que té deixar el vostre petit en mans d'un professional. 

 

Reserva la teva sessió newborn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès