Últimes entrades

Fotografa bebés Tarragona

 

 

L'Aran és un d'aquests petits que estic veient com creix de ràpid. Vaig fer la sessió d'embaràs a la seva mare i després amb molts pocs dies de vida va venir a l'estudi per primer cop a fer la seva sessió newborn.

 

Ara ha tornat a passar per l'estudi amb 7 mesos i una alegria tremenda. És un luxe veure aquests petits en totes les seves fases. I és que si tens un bebito a casa amb més de 5 mesos i menys de 10, és l'edat ideal per fer una sessió a l'estudi amb atrezzo i molts somriures. T'animes a portar al teu o la teva bebita? Serà un record per sempre d'una etapa que es viu tan i tan ràpid. 

 

Escriu-me per reservar la teva sessió i no et quedis sense aquest record!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès