Últimes entrades

Vinyet, 9 dies

 

 

La bonica de la Vinyet em va venir a visitar amb 9 dies de vida a l'estudi, i em va deixar fer-li una sessió de la que estic especialment contenta. I espero que els seus papis ho estiguin també, i guardin aquest record amb tant de carinyo com l'hi he posat jo. 

 

Vinyet, 9 dies.

 

 

 

 

  

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès