Últimes entrades

Preboda a Barcelona

La Lorena i el Marc són una parella adorable que em va agradar des del moment en que els vaig conèixer quan van venir a l'estudi. 

Tenien clar on, quan i com volien el preboda. I així ho vam fer. Vam recòrrer els carrers de Sarrià vestits de Nadal, pel barri en el que viuen amb el Toby: el seu gos que també em va robar el cor. Vam pujar fins al mirador del Tibidabo, on el Marc li va donar una gran sorpresa que ens va emocionar molt. (Sí, a mi també. Ja sabem tots com m'emocionen aquestes coses.) I vam tornar al centre per veure els carrers de Nadal i fer un café en el bar on tot va començar. 

 

Parella, formar part d'això és i serà un gran plaer! 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès