Últimes entrades

Aïda & Jaume

Hi ha moments a la vida molt especials, i tot i que em dedico a retratar tots aquests moments per moltes persones, quan toca fotografiar una panxa tan i tan propera el moment es torna realment el triple d'especial. 
L'Aïda i el Jaume esperant la Laura: una personeta molt esperada i estimada dins la família. La meva família. Benvinguda a Ubuntu, Laura. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès