Últimes entrades

La sessió de l'Aran

Després de la sessió primaveral que vam fer de la panxeta de l'Ainhoa, que va ser súper divertida i plena de floretes i bombolles, sabia que la de l'Aran, d'una altra manera, sería una sessió preciosa. I l'Aran es va portar genial i ens va deixar fotos així de tendres! 
Gràcies a aquesta família per confiar en mi i deixar a les meves mans aquest record tan bonic!

 

Espero que us agradi el resultat tant com a mi i que gaudiu veient al grandullón de l'Aran com ho he fet jo al retocar la seva sessió newborn.

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès