Últimes entrades

Preboda a Calafell

La Nati i el Joan es donen "el sí" el dia 2 de Juliol a Tarragona. I no ho celebren sols, sino que el Pau, el seu fill de 4 anyets ho farà amb ells. Són una família divertida i encantadora, i vam fer la seva sessió preboda a Calafell.

 

Quines ganes que arribi ja el gran dia! 

 

 

 

 

Please reload

Sessió embaràs al Penedès · Gemma & Josep

Sessió Newborn al Penedès · Luca, 14 dies

Newborn a Tarragona · Bruna

Sessió Newborn Vilafranca

1/8
Please reload

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

616 957 446

© 2019. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès