top of page

Boda al VendrellQuan vaig fer el Preboda al Roc amb aquesta parella vaig entendre completament com d'especials són ells. No sé si sabré trobar les millors paraules per descriure aquest casament, aquesta història d'amor.

La Laura i el Raúl, han estat una de les parelles més especials d'aquest 2016 i és que treballar en el seu casament em va fer molt i molt feliç.

Un dia ple de moments emotius, famílies entregades i molta llàgrima de felicitat. La passió que senten i traspiren aquesta parella reconforta a qualsevol que estigui a prop. I és fàcil de veure en cada fotografia d'aquell dia que les seves cares de felicitat reflexen totalment que va ser un dia perfecte i que no hi ha dubte que s'estimen d'una manera màgica.

A més, ens van fer sentir tan i tan a gust que sentiem que formavem part de la festa i treballar es va fer més que lleuger, i és que ens van fer sentir com a convidades i vam sortir del casament amb els peus desgastats però amb les piles carregades i eufòriques per poder treballar d'aquesta manera, així, amb tant d'amor.

Gràcies Parella, i famílies per comptar amb nosaltres i fer-nos sentir tan i tan bé!

Us desitjo tota la felicitat del món, que no dubto que us acompanyarà tota la vida.