Fotografia Nounat al Penedès


El que més m'agrada d'una sessió amb un recent nascut és quedar-me amb els petits detalls d'aquests primers dies de vida. Els gestos, la perfecció de les arrugues dels peus o les mans, veure com destaca la mida del seu cos quan el posem a les vostres mans, les vostres cares al veure que qualsevol gest que fa, el fa especial. Com el mireu i remireu intentant assimilar encara que el que esteu veient és obra vostra.

Veient com de ràpid creixen aquestes boletes i com de ràpid se'ns oblida que un dia eren així de petits, encara li trobo més valor a aquestes fotografies. Aquests reportatges són records per sempre. Al veure aquestes fotos no nomès recordaràs com era el teu nadó físicament, sinó que el record et transportarà a aquells primers dies de convivència amb ell, a l'olor que feia quan només tenia una setmana de vida i et farà recordar alguna anecdòta a l'estudi. Aquestes imatges han de servir per recordar tot això, i crec que les sessions han de ser el més naturals i senzilles possibles. Centrant l'atenció en el nadó sense més.

Cada vegada tiro més cap aquest estil neutre, suau, i m'encanta. Què us sembla a vosaltres?

Pep, 8 dies.

#fotografanewborn #newborn #bebes #fotografianewborn #tarragona #familiar #penedès

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès