Embaràs entre Vinyes


Sempre, sempre, sempre us animo a les futures mares a immortalitzar l'etapa de l'embaràs amb una sessió de fotos. I és que aquest moment dura tan poc i esteu tan radiants que no podeu deixar perdre l'oportunitat de tenir-ho en un reportatge que us identifiqui i que en uns anys els vostres petits puguin veure les vostres cares de felicitat mentre creixien i es formaven dins la vostra panxa.

La Xènia i el Guillem, penedesencs fins la mèdul·la, tenien clar que aquest record havia de ser rodejats de Vinyes i oliveres. I així va ser. Llum del Penedès i somriures radiants d'una parella que porta tooota la vida l'un al costat de l'altre i que jo els admiro profundament.

L'Otger està a puntet d'arribar i ja em moro de ganes de que vingui a l'estudi!#fotografiafamiliar #embaràs #fotografiaembaras #penedès #vinyes #fotografanewborn

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès