Preboda al Garraf


Conec a aquesta parella des de fa 10 anys. Anavem a l'institut i ells ja sortien junts. Són el clar exemple que l'amor de veritat ho supera tot i més i que crèixer junts és possible. I m'encanta retrobar-me amb ells amb l'excusa del seu casament.

La Xènia i el Sergi són d'aquelles parelles que enamoren, i no perquè els congui des de fa tants anys, sinó perquè admiro la capacitat d'algunes persones d'estimar a través dels anys i més quan es comença una relació en plena adolescència.

Quines ganes de celebrar el vostre dia, i quin honor ser jo l'encarregada de guardar aquest record per sempre.


Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès