top of page

Preboda a SiuranaSiurana és un dels meus llocs preferits des de fa molts anys, i tot i que em queda una mica lluny m'encanta trepitjar-la de tan en tan. El dia que van venir l'Aïda i l'Èrik a l'estudi a contractar-me pel seu gran dia els vaig proposar d'anar allà a fer el Preboda i els va agradar la idea. Així que després d'aplaçar-ho un parell de cops per culpa del mal temps, finalment vam anar dissabte i va ser un matí ideal.

Ens va ploure una mica, però gràcies a això ens va sortir l'arc de Sant Martí. Vaig quedar tan enamorada de l'amor i la complicitat entre ells i em van fer sentir tan a gust i insipirada que ni el fred, ni el vent ni la pluja ens va tallar les ganes de passar-ho bé. Quines ganes que arribi el vostre dia, parella. Gràcies per confiar en mi!

Entradas Recientes