Vinyet, 9 diesLa bonica de la Vinyet em va venir a visitar amb 9 dies de vida a l'estudi, i em va deixar fer-li una sessió de la que estic especialment contenta. I espero que els seus papis ho estiguin també, i guardin aquest record amb tant de carinyo com l'hi he posat jo.

Vinyet, 9 dies.


Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès