Laura, 7 dies


La Laura és una de les alegries més boniques i esperades del 2016. I és que la meva família ha crescut gràcies a l'arribada d'aquesta ratolineta. La meva cosina ha sigut una germana gran per mi des del moment en que vaig nèixer, així que aquesta personeta que acaba d'arribar a la vida, és una nebodeta molt important per mi. Així que gràcies a l'Aïda i al Jaume per portar aquesta nena preciosa a la nostra família. I per portar-la a l'estudi. Amb 7 dies de vida i 2,5kg es va portar moolt i molt bé i em va deixar gaudir molt de tota l'estona de tenir-la amb mi.

M'encantarà veure't crèixer Laura!Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès