Arlet, 12 diesL'Arlet va venir a l'estudi amb 12 dies i 4 kg.

Una gordinflona preciosa que es va portar la mar de bé i que ens va deixar fer-li moltes fotos boniques.

Gràcies als Papis de l'Arlet per ser uns clients taan top i per confiar en mi i la meva feina. Ha estat un plaer, de nou, tenir-vos davant la càmera. Que sigueu molt i mooolt feliços els quatre junts!

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès