Esperant al NilUna sessió amb un toc Nadalenc, una casa preciosa (molt molt) i uns futurs papis més que radiants.

Esperem amb moltes ganes l'arribada del Nil, que també pasarà per l'estudi per tenir el record dels seus primers dies de vida!

Enhorabona parella!

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès