top of page

Dul & Jesus


Després del Preboda amb aquesta parella ja sabia que el casament seria emotiu, especial i romàntic. I no em vaig equivocar. La Dul i el Xus porten 13 anys l'un al costat de l'altre, i es va notar en tot moment. A més, els amics i la familia que van ser allà amb ells ho van passar en gran, i es nota a cada fotografia que he estat editant.

No només vam gaudir de la festa, si no que seleccionant i editant aquesta boda, he tornat a sentir l'emoció, el romanticisme, les abraçades i els somriures a totes i cada una de les imatges.

Una boda de tardor, una parella de 10, una bonica casa de colonies rodejada de vinyes vermelles i una posta de sol genial.

Gràcies nois, per deixar-me formar part d'això.

| En aquest casament vaig comptar amb l'ajuda de la bonica de l'Anna Tutusaus, i en aquesta entrada hi ha fotografies que va disparar ella. Gràcies a tu també Anna, per la companyia durant aquell dia i per ser tan i tan crak! |