Aïda & Jaume


Hi ha moments a la vida molt especials, i tot i que em dedico a retratar tots aquests moments per moltes persones, quan toca fotografiar una panxa tan i tan propera el moment es torna realment el triple d'especial. L'Aïda i el Jaume esperant la Laura: una personeta molt esperada i estimada dins la família. La meva família. Benvinguda a Ubuntu, Laura.Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès