Soraya, 37 setmanes


Hi ha sessions que tenen un no sé què que em fan sentir especial. Poder retratar una família com aquesta, en un entorn com aquest, amb aquesta naturalitat pura (més natural no podria haver sigut) és el que fa que la meva feina tingui el sentit que té. No és només una sessió d'embaràs, és entrar dins d'ells. Veure'ls tranquils en contacte amb la natura, en un estat quasi salvatge sense por a l'aigua, ni al fang, ni a la càmera.

La Soraya és una d'aquelles dones que m'agraden, amb els seus rissos i el seu somriure implacable. La felicitat de portar un nen (o una nena, que no ho sabem) se li veu a cada gesto de la cara i del seu cos.

Gràcies per deixar-me entrar en aquest gran moment de la vostra vida.


#nens #fotografiafamiliar #baby #kids #familiar #bebes #laurarino #bodas #tarragona

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès