Preboda a Castellet


Hi ha pocs espais tan màgics com Castellet. Per aquesta parella fer les fotos del Preboda en aquest racó de món era molt especial, i per mi, encara més.

La Dul i el Xus són d'aquelles parelles que reconforten. Es respira la complicitat que han acumulat aquests últims 13 anys. Es respira la il·lusió per un casament i un futur en comú. Ja m'agradaven, però després del Preboda, encara m'agraden més.
#baby #bebes #bodas #bodasbarcelona #bodashuesca #bodastarragona #casaments #bodes #familiar #fotografabodas #fotografadebodas #fotografiabodil #fotografiafamiliar #fotografianewborn #huesca #kids #laurarino #nens #newborn #preboda #tarragona #wedding

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès