Ana & Jose


La nit de Sant Joan és una de les nits més boniques que hi ha. La magia que es respira, l'alegria del solstici, el deixar l'hivern llarg enrere i la benvinguda a les aventures del bon temps. La nit de Sant Joan és una nit especial, una nit important. La nit més curta de l'any. La nit de les fogueres i vengales. La nit dels focs. La nit del foc.

La nit de Sant Joan és un bon dia per celebrar l'amor. I així ho van fer l'Ana i el Jose a Heretat Sabartès.

L'artistassa de l'Anna Tutusaus em va portar de boda amb ella, i aquest va ser el resultat d'anar al seu costat.

L'amor de l'Ana y el Jose.. la nit de Sant Joan.


#baby #bebes #bodas #bodasbarcelona #bodashuesca #bodastarragona #casaments #bodes #familiar #fotografabodas #fotografadebodas #fotografiabodil #fotografiafamiliar #fotografianewborn #huesca #kids #laurarino #nens #newborn #preboda #tarragona #wedding

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès