Preboda al Roc de Sant Gaietà


La Laura tenia claríssim que les fotos del preboda havien de ser al Roc de Sant Gaietà. Són d'aquelles parelles precioses que desprenen tant d'amor que es tornen irressistibles. Revelant les fotos no podia deixar de somriure. Mirades que brillen i gestos preciosos que van tenir davant la càmera.

Quines ganes de que arribi el gran dia!​​Gràcies per la confiança parella!
#preboda #bodes #casaments #fotografiafamiliar #bodastarragona #bodasbarcelona #fotografiabodil #wedding #bodas #fotografabodas #fotografadebodas #laurarino #baby #bebes #bodashuesca #familiar #fotografianewborn #huesca #kids #nens #newborn #tarragona

Banyeres del Penedès

info@laurarino.com

616 957 446

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021. Laura Ariño 

Fotografa newborn Barcelona | Fotografa newborn Tarragona | Fotografia familiar Penedès | Fotografia familias Garraf | Fotografa familias Manresa | Fotografia maternidad Tarragona | Fotografia lactancia penedès | Maternidad | Lactancia | bebés recien nacidos | neonats | nounats | embaras | fotografia embarazo sant cugat | fotografa embarassos tarragona | reportatge familiar penedès | Fotografa Vendrell | Fotografa Vilafranca del Penedès