leo_nb_ 35.jpg

SESSIONS NEWBORN

250€

PREGUNTES FREQÜENTS

Com s’ha de fer el pagament? Podem pagar a plaços?

El pagament es pot fer per bizum, per transferència, en efectiu o pagant amb targeta a l’estudi. I sí, podeu pagar en diferents quotes sense problema. Només ens hem de posar d’acord entre nosaltres i demanar-me el que necessiteu.

I si volem regalar la sessió, fas un val regal?

Sí, sí i sí! Només m’heu de dir quina sessió voldreu regalar, a qui i quan. Jo us prepararé un val ben bonic perquè pugueu fer una entrega física o bé us enviaré el val per mail. A més, podeu regalar la col·lecció que vosaltres vulgueu i ells podran ampliar-la pagant la diferència.

Quina roba hem de portar?

En quan confirmem la reserva de la sessió us faré arribar una guia molt xula perque us pugueu guiar a l’hora de decidir el vestuari per la sessió. Ja t’avanço que el que millor queda sempre és sentir-se còmode i portar el somriure posat.

I si el nen o la nena ve una mica giradet i no vol fer fotos?

No patiu! Treballo amb nens i sé que aquestes coses passen. El millor és reconduïr la situació i fer que sentin que és un joc i que ho volem passar bé. Quan vegin que és una situació divertida i que el que volem és jugar, s’animaran a fer fotos.
El temps i el ritme el marqueu vosaltres. Es tracta de divertir-nos!

No hem fet mai fotos, ja en sabrem?

És clar que sí! Ja veureu que és molt més fàcil del que sembla i que jo us ajudaré en tot moment. Us donaré pautes i direccions perquè ens surtin les fotos més naturals. 

Quant trigues a entregar les fotos?

La galeria per seleccionar les imatges la tindreu activa en una setmana o 10 dies. Més o menys. Un cop feu la selecció, les imatges digitals les tindreu al moment. Les làmines i els àlbums trigaran uns 15 dies més a arribar a l’estudi.

Vens a casa nostra?

Sí, és clar! M’encantarà entrar a casa vostra i fer-vos les fotos en el vostre hàbitat natural! Serà genial. I el preu?

El mateix que el de les sessions en exterior, excepte si viviu fora del Baix Penedès, que haurem de calcular a banda el cost del desplaçament.

Què hem de saber sobre els drets d’imatge?

Un cop arribeu a l’estudi em signareu el consentiment per fer-vos la sessió de fotos i per guardar les fotos en els meus arxius. 

A més, us demanaré que em signeu els consentiments per publicar a xarxes i a la web. No esteu obligats a deixar-me compartir la vostra sessió però agraïré eternament que ho feu ja que és la meva eina per arribar a nous clients. 

Com podem contactar amb tu?

El més còmode i ràpid és via Whatsapp: 616957446.

Podeu consultar-me tot el que necessiteu.