top of page
IMG_3765.jpgL'experiència
- Fàcil, orgànica i senzilla - 

Pensa que una sessió amb mi és una estona de calma i un espai per ser tu mateixa. Jo m'encarrego de fer que tot sigui fàcil i còmode. No treballo amb decorats ni amb res que ens allunyi del que és important que, per mi, és el vostre vincle i la vostra manera de sostenir, estimar i cuidar. Vull que vingueu a veure'm perquè voleu que us miri i trobi en vosaltres totes aquestes petites coses que us fan especials i que us representen com a família. 

01. Preparo

La Reserva

02. Disparo

La Sessió

03. Edito

La entrega
7V6A0690.jpg

01. PREPARO"Els records agafen valor a mesura que passen els anys"

 

És molt difícil calcular el preu dels records. Quin valor tindrà la teva sessió de la teva família d'aquí cinquanta anys? La meva intenció és que sigui incalculable. I per això, el meu estil és neutre, natural i elegant i, per tant, atemporal. Un cop haguem formalitzat la reserva, començarem a preparar la vostra sessió amb un formulari de contacte i una guia de vestuari. 


Hi ha un paquet en format digital adaptat als nostres temps i un de dissenyat per aquelles persones que necessiteu, com jo, tenir les imatges a paper i tocar-les. Per les que voleu arribar a casa amb un àlbum, un quadre o unes làmines sota el braç. 

Pack Lavanda
Experiència digital
 • Preparació de la Sessió
 • Temps de Sessió en estudi, exteriors o domicili
 • Temps de selecció i edició
 • Accés a una galeria privada online
 • Totes les imatges digitals

Pack Mimosa
Experiència "Paper"
 • Preparació de la Sessió
 • Temps de Sessió en estudi, exteriors o domicili
 • Temps de selecció i edició
 • Accés a una galeria privada online.
 • Totes les imatges digitals
 • Entrega Premium de la Sessió

7V6A0604.jpg

02. DISPARO

 

Pensa en la sessió com en una conversa entre amigues (mares) sobre les llums i les ombres de la maternitat. Una conversa sobre la felicitat, les inquietuds i les pors que es viuen tant en l'embaràs, com en el part i en el postpart. És un espai per ser tu mateixa, per gaudir de la teva familia. Sense mirar el rellotge, sense presses. Un espai per deixar-vos portar, mirar-vos i estimar-vos. Jo us observo i ho atrapo.

Podem fer-la en exterior, a casa vostra o a l'estudi:

l'estudi

 
 
L'estudi està ubicat a Banyeres del Penedès. És un espai dissenyat per sentir-nos com a casa. Està preparat per treballar amb llum natural i tenim tot el que podem necessitar en una sessió tant familiar, com d'embaràs, newborn o de lactància.

 

7V6A4480.jpg

03. ENTREGOEl que jo pretenc és explicar una història: la vostra història. I per això crec que un reportatge només és complet quan hi formen part totes les imatges de la sessió. No faig pagar més diners si us quedeu més fotos, ni hi ha la opció d'agafar només quinze. Vens, disparo, edito i és tot teu.

 


Vivim en l'era digital i acumulem més imatges que mai, però només hi ha una manera de convertir una foto en tresor: fer-la a paper. La teva història només pot cobrar vida quan és tangible i quan la teva família i les properes generacions podran gaudir-les en el temps. Tens disponible un catàleg de productes de fusta i àlbums perque puguis decorar casa teva amb les fotos de la sessió. T'assessoraré en tot moment per crear juntes el que sigui més adient per l'espai que tinguis a casa. 

 

ESCRIU-ME I CONSULTA TOT EL QUE NECESSITIS. 

ESPERO VEURE'T AVIAT I, SOBRETOT, MIRAR-TE.

VULL RESERVAR ARA!


 

bottom of page