top of page
7V6A1558.jpg


La meva manera d'entendre la fotografia és que tot ha de ser fàcil i natural. No m'agrada interferir en el que passa en l'escena i m'agrada sentir que el que estem vivint és real, i que el vostre record serà també el real. Ho capto tot des d'una certa distància, com a espectadora, deixant que sigueu vosaltres mateixos en tot moment.
HISTÒRIES:
FAQS

Quantes hores estàs amb nosaltres?

En un casament, normalment començo a disparar quan els nuvis comenceu a preparar-vos. Seré amb vosaltres durant els preparatius, la cerimònia, el pica pica o l’aperitiu i fins que comenci la festa (1 hora aproximadament). 

Fins on et desplaces?

On em porteu! Només hem de calcular gastos de desplaçament en el cas que el vostre casament sigui fora de Catalunya. Preparo la maleta en un plisplas. 

Vas sola a les bodes?

Sí, en principi jo sola puc cobrir tota la boda. Peeerò, un segon fotògraf ens dona una visió extra del dia, un backup del casament i un recolzament per mi. És recomanable sempre, però sobretot si hi ha més de 120 convidats o si no teniu pensat contractar servei de video. 

Preboda: sí o no?

Per mi el preboda és important. Ens ajuda a conèixe'ns càmera amb mà i a trencar el gel entre nosaltres. Per molt bon rotllo que hi hagi, és important saber com disparo i com us sentiu amb mi. Les fotos, a més, es poden fer servir per fer regal als pares o als avis el mateix dia del casament. 

Quant trigues a entregar el reportatge?

El temps d'entrega de les imatges digitals és d'unes 8 o 10 setmanes. Si hi ha àlbum, cal afegir els dies de producció un cop haguem enviat la maqueta al laboratori.  

Fas pressupost a mida?

És clar! Pot ser només voleu tenir fotos de la cerimònia i l'aperitiu. Pot ser el vosre casament és molt íntim i voleu un altre format de reportatge o voleu estalviar-vos l'estona de la festa.

Escriviu-me i busquem una solució que s'adapti a vosaltres!

7V6A0797.jpg

Gràcies pel vostre missatge!

bottom of page